Veelzijdig bewegen bij Van Rheenen Sport

Speciaal aanbod voor bedrijven en verenigingen

Wist u dat het voor sporters goed is om veelzijdig te bewegen? Dat betekent dat de beoefenaar van een specifieke sport iets anders doet dan 'normaal'. Een voetballer wordt bijvoorbeeld niet per definitie een betere voetballer door alleen maar te voetballen. Inmiddels is ook wetenschappelijk bewezen dat sporters zich beter motorisch ontwikkelen als zij veelzijdig bewegen

Van Rheenen Sport kan invulling geven aan veelzijdig bewegen. De jarenlange ervaring en goed opgeleide instructeurs kunnen sporters van jong tot oud begeleiden in veelzijdig bewegen. Denk hierbij aan: Dansen, Boksen, Judo, Bootcamp of Yoga. Veelzijdig bewegen heeft de toekomst en is onmisbaar voor het motorisch ontwikkelen van talenten.

Van Rheenen Sport biedt dit concept in verschillende vormen aan:

  • Eenmalige training: Een leuk en effectief teamuitje of gewoon eens ervaren? Dit kan allemaal met een eenmalige training van minimaal 1 uur.
  • Vierweekse cyclus: Serieus aan de slag met veelzijdig bewegen of verschillende teams een dergelijke training laten beleven? Dit kan uiteraard ook in een cyclus van 4 werken met elke week een training van 1 uur. Ook een idee voor bijvoordeeld in de winterstop.
  • Kwartaal cyclus: Een extra training naast de teamtrainingen of verschillende teams in de vereniging een dergelijke training laten ervaren? Ook dat is mogelijk. In een cyclus van 12 weken komen de verschillende onderdelen van veelzijdig bewegen aan bod.

Minder blessures + betere motorische ontwikkeling = hoger niveau/betere kwaliteit spelers.

Ook voor bedrijven maken wij graag een programma op maat: van teamuitje tot wekelijks trainen met uw medewerkers. Zie ook bedrijfsfitness.

Meer info? Neem dan contact op info@vanrheenensport.nl.