Welkom bij onze horeca

Het sociale hart van Van Rheenen Sport Almere

Bij Van Rheenen Sport gaan we verder dan alleen bewegen en sporten. Wij vinden het belangrijk dat onze leden het ook gezellig bij ons hebben en zich verbonden voelen. Vandaar dat we van 's morgens vroeg tot 's avonds laat onze horeca voor u geopend hebben. Altijd verse koffie, een sportief drankje en iets lekkers te eten, met liefde bereid door een van onze barmedewerkers. Om samen met uw medesporters even bij te komen van de inspanningen of om snel even wat te eten en drinken voordat u doorgaat naar uw werk.

Samen naar de zwemles kijken

U kunt er natuurlijk voor kiezen om tijdens de zwemles zelf even te gaan sporten op onze locatie, maar voor de meeste ouders of verzogers van kinderen op zwemles biedt onze horeca een aangenaam rustpunt. Hier kunt u heerlijk neerploffen als uw kind gaat zwemmen. Bij onze locatie Fanny Blankers-Koen kunt u voor het raam zitten om naar uw kind in het zwembad te kijken. Op beide locaties hangen videoschermen zodat u uw kind kunt volgen.

Onze kaart

Per seizoen wisselt onze kaart. 's Winters verwennen we u graag met onze Winter Latte, een latte met een siroop naar keuze en eventueel een toefje slagroom. Ook onze shakes zijn er dan in wintersmaken: probeer eens een Shake Pure Whey of Isolate in de smaken Apple Cinnamon of Speculaas. Daarnaast hebben we altijd wat lekkers voor bij de koffie zoals een muffin of taart. Op onze kleine kaart staan heerlijke luxe tosti's en ook bijvoorbeeld yoghurt met granola. En na de zwemles kan natuurlijk een patatje niet ontbreken. Ook hebben we sportrepen in ons aanbod, voor een gezond herstel. Kortom: voor iedereen wat wils! U bent van harte welkom bij onze horeca!