Dans

Junior Dans

Bij Van Rheenen Sport Almere

Kan jij niet stilzitten als je muziek hoort? Doe je mee met de nieuwste TikTok-dansjes en ben je op zoek naar een leuke energieke sport? Kom dan dan bij de Dance Academy Almere X Van Rheenen Sport. Onder ritmische begeleiding van de zussen Shira & Ashley komen kids uit Almere in beweging!

De Dance Academy Almere en Van Rheenen Sport hebben hun krachten gebundeld, met een zeer divers aanbod van danslessen als resultaat. De zussen Shira & Ashley Tulis zijn al jaren aan Van Rheenen Sport verbonden en geven inspirerende groepslessen met dans als basis. Per september 2023 is daar nu door de samenwerking met hun academy ook een aanbod voor de jeugd aan toe gevoegd. Dans is een zeer complete manier van trainen opgezweept door de muziek!  Dansen gaat over uithoudingsvermogen, kracht, flexibiliteit en discipline. Shira & Ashley maken er altijd weer een feestje van en stimuleren iedereen om het beste eruit te halen.

Wat

Een complete trainging opgezweet door de muziek! Van dansen wordt je sterk, je krijgt uithoudingsvermogen, discipline en je wordt flexibel! En vooral: je wordt er blij van en krijgt er energie van! Wil jij de nieuwste dancemoves leren? Kom dan met ons dansen!

Voor wie

Onze groepen zijn ingedeeld naar leeftijd. Al vanaf 2 jaar kunnen kids komen dansen! Onze lessen: Peuter Dance 2-4 jaar, Kids Dance 4-6 jaar, Kids Dance 7-12 jaar, Streetdance 7-12 jaar en Streetdance 13+ jaar.

Dans

Doe mee met

Junior Dans