Zwemles Zwemdiploma Turbo Diploma

Turbo cursus zwemmen: versneld het diploma halen in de vakanties

Turbo cursus zwemmen: versneld het diploma halen in de vakanties

Bij Van Rheenen Sport Almere

Snelcursus zwemmen tijdens de schoolvakantie

Wilt u uw kind sneller laten afzwemmen? Zwemschool Van Rheenen Sport biedt de mogelijkheid voor kinderen vanaf vijf jaar om een snelcursus zwemmen te volgen. Deze lessen worden gegeven tijdens de schoolvakanties. Zo leren kinderen niet alleen eerder te zwemmen, maar krijgen ze er tijdens de vakantie ook een hoop plezier voor terug.

In kleine groepjes leren de kinderen uitstekend zwemmen. In een week tijd krijgen ze zestien uur aan instructies. Hierin leren ze alle belangrijke zwemvaardigheden. U kunt er zeker van zijn dat uw kind kwalitatief goede lessen krijgt, want wij zijn aangesloten bij de NRZ (Nationale Raad Zwemveiligheid) en hebben de bijbehorende NRZ-licentie ontvangen. Bij veel waterparken en zwembaden mag uw kind alleen zwemmen als het in het bezit is van het Nationaal Zwemdiploma van de NRZ.

Wat

Aan de snelcursus zwemmen zitten vele positieve kanten. Uw kind haalt eerder het A- & B-zwemdiploma. Dit geschiedt tijdens de vakantieperiodes, waardoor uw kind een voorsprong heeft van drie tot vijf maanden. Daarnaast kunnen de leraren vanwege het kleine deelnemersaantal elk kind persoonlijk instrueren, en blijven de lessen door het intensieve karakter van de snelcursus beter hangen. Maar bovenal draait het om het plezier dat uw kind heeft tijdens de schoolvakantie. Lekker bezig zijn in het water en met andere kinderen leren zwemmen zijn goede activiteiten om tijdens de vakantie te doen. Er wordt afgezwommen aan het einde maar alleen voor kinderen die daar aan toe zijn. Wij bieden geen diploma garantie in deze week.

Snelcursus zwemmen in prettige omstandigheden

Voor de snelcursus zwemmen heeft Zwemschool Van Rheenen zwembaden tot de beschikking in het Rie Mastenbroek Sportpark en in het Fanny Blankers-Koen Sportpark. De watertemperatuur is 32 graden en het chloorarme water wordt behandeld via zoutelektrolyse, waardoor er minder irritatie ontstaat voor ogen en huid.

Voor wie

Voor alle kinderen vanaf 5 jaar die in de schoolvakantie  in een paar dagen beter willen leren zwemmen. 

Binnenkort kunt u uw kind via deze site inschrijven. Als u interesse heeft voor de cursus tijdens de meivakantie stuur dan een mail naar zwemonderwijs@vanrheenensport.nl.

Zwemles Zwemdiploma Turbo Diploma

Doe mee met

Turbo cursus zwemmen: versneld het diploma halen in de vakanties