Februari: introductiemaand bij Van Rheenen Sport

Geplaatst op:

28-01-2024

Steps2

Wilt u starten met Spinning, Zumba of Steps groepslessen? Kom dan in de maand februari naar onze beginnerslessen. Maak kennis met deze muzikale groepslessen en ervaar de kracht van samen in beweging zijn. Tijdens deze introductielessen leert u de basistechnieken en stapjes zodat u vanaf maart kunt instromen in de reguliere lessen. Bij Van Rheenen Sport geloven wij er in dat als het sporten leuk is, het makkelijker vol te houden is. Vandaar deze lessen vol opzwepende muziek en inspirerende instructeurs die van iedere les een feestje maken.

Spinning:

In een aantal lessen leert u alles over Spinning. Wat is Spinning, hoe werkt de fiets en hoe stel je hem in. Maar ook hoe gebruik je de muziek, welke technieken heb je en wat past bij jou? Na deze introductielessen kun je meedoen met onze reguliere lessen op onze locaties Dit zodat je na de introductielessen kan integreren in de reguliere lessen.

Introductielessen Spinning:

  • Dinsdagochtend 6, 13 en 20 februari van 11:00u tot 12:00u locatie RM (Rie Mastenbroek)
  • Donderdagavond 8, 15 en 22 februari van 18:30u tot 19:30u locatie RM (Rie Mastenbroek)

Aanmelden via de app, meenemen: bidon, handdoek, schone sportschoenen evt. fietsbroekje.

Zumba:

Ook voor de Zumba lessen gaan we een introductiemaand invoegen. Op maandagochtend om 11:00uur zal er een beginners les gegeven worden. Daarin zullen in een rustig tempo de basispasjes met de benaming worden doorgenomen. Ook zult u geholpen worden met de basistechniek en waar je op moet letten tijdens de les, zodat je het maximale eruit kunt halen.

Introductielessen Zumba:

  • Maandagochtend 5, 12, 19 en 26 februari van 11:00u tot 12:00u op locatie FBK (Fanny Blankers-Koen)

Aanmelden via de app, meenemen: handdoek, bidon, schone sportschoenen.

Steps level 1:

Op zondagochtend 09:00u is er standaard een beginnersles voor de Steps. Hier leer je de basis oefeningen en benamingen en de techniek. Als je deze les een tijdje volgt zullen de Steps level 2 lessen en Step & Shape lessen goed te volgen zijn.

Introductielessen Steps:

  • Iedere zondag van 09.00u tot 10:00u locatie RM (Rie Mastenbroek)

Aanmelden via de app: meenemen: handdoek, bidon en schone sportschoenen.