Sporten bij van Rheenen Sport almere

Aanbod voor ieder niveau, iedere ambitie en iedere leeftijd

Bewegen is gezond.  Dat weet iedereen, maar toch lukt het niet altijd om het bewegen vol te houden. Bij Van Rheenen Sport vinden we het daarom belangrijk om het bewegen leuk te maken, zodat we het daardoor wel volhouden. Hoe we dat doen? 

Breed beweeg aanbod. Ben je ongetraind of super fit, voel jij je jong of oud, gaat het bewegen makkelijk of heb je beperkingen? Mede door onze zwembaden is het aanbod  van Van Rheenen Sport zo divers dat we altijd iets hebben wat bij uw persoonlijke doelen en ambitie past.

Deskundige begeleiding
Onze gediplomeerde instructeurs helpen u om op de juiste manier te bewegen. Of u nu voor het eerst in een sportschool komt of al op hoog niveau sport. Samen kijken we naar de beste aanpak en een passend programma.
Samen. Wij geloven erin dat samen alles leuker is. Wij stimuleren het onderling contact tussen onze leden. Wij streven ernaar dat leden die alleen bij ons binnen komen, zich welkom voelen en snel een band opbouwen met andere leden zodat er extra motivatie is om terug te komen. Daarnaast organiseren wij het hele jaar diverse uitdagingen waar iedereen aan mee kan doen. Tevens kunt u zich aansluiten bij trainingen voor evenementen de Nobelrun.

Aandacht
Wij zijn een persoonlijke club. Binnen ons team is er aandacht voor elkaar maar ook voor onze leden. We leren u graag beter kennen!

Plezier!
Van Rheenen Sport maakt er iedere dag een feestje van! In de lessen maar zeker ook na afloop, door gezond te ontspannen in onze wellness of in onze horeca. Samen met andere leden zorgen we dus niet alleen voor beweging maar ook voor gezelligheid. Uit ervaring weten we dat leden daarom weer bij ons terugkomen en met plezier blijven bewegen!

SAMEN IN BEWEGING!

Fitness Fitnessruimte

Fitness

Sporten bij Van Rheenen Sport

VRS pump 4

Groepslessen

judo

Judo

Yoga

Yoga

Dans

Dans