LOCATIES

Van Rheenen Sport Almere

Van Rheenen Sport heeft twee locaties in Almere, ieder met eigen faciliteiten. Leden mogen altijd op beide locaties komen sporten!

Fanny Blankers-Koen

Locatie Fanny Blankers-Koen

 • Zwembad met beweegbare bodem
 • Fitnesszaal
 • Multifunctionele groepsleszaal inclusief spinning en bokszakken
 • Bootcampbaan (buiten)
 • Horecaruimte
 • Spreekkamer
 • Ruime parkeervoorzieningen aanwezig waar bezoekers altijd gratis kunnen parkeren.

Contactgegevens
Fanny Blankers-Koen Sportpark
Marathonlaan 10
1318 EE Almere

Email: info@vanrheenensport.nl
Telefoon: 036-8700060

Rie Mastenbroek

Locatie Rie Mastenbroek

Faciliteiten

 • Compact zwembad
 • Fitnesszaal
 • Judozaal
 • Multifunctionele groepsleszaal inclusief spinning
 • Yogazaal
 • Horecaruimte
 • Spreekkamer
 • Aparte heren en dames sauna
 • Stoomcabine
 • Relaxruimte en zonnebank
 • Kinderopvangruimte

Contactgegevens
Rie Mastenbroek Sportpark
Rie Mastenbroeksportpark 2
1314 AZ Almere

Email: info@vanrheenensport.nl
Telefoon: 036-5347131

Locatie Fanny Blankers-Koen Almere

De locatie Fanny Blankers-Koen is de nieuwste vestiging van Van Rheenen Sport en is gelegen op het Fanny Blankers-Koen Sportpark in Almere met het ruime sportieve aanbod dat u van ons gewend bent. Het meest bekend is ons grote zwembad, maar u kunt hier voor een totaal beweegaanbod terecht. Het is een prachtige sportschool met een een multifunctionele groepsleszaal, een hele etage fitness, een zwembad en buiten een heuse bootcampbaan. In onze sportzaal worden verschillende vormen van conditietraining aangeboden, van Small Group fitness en spinning tot diverse groeps- en danslessen. Verder maakt het zwembad bij het Fanny Blankers-Koen in Almere net als bij onze andere locatie gebruik van een speciale waterbehandeling op basis van zoutelektrolyse. Dankzij dit proces en de constante temperatuur van 32 °C is het bad ook toegankelijk wanneer u last heeft van allergieën of long- of huidaandoeningen. Tot slot beschikken de ruimtes bij het Fanny Blankers-Koen Sportpark in Almere over airconditioning en de modernste luchtbehandeling, waardoor u bij ons altijd prettig en comfortabel sport! Er is natuurlijk ook gedacht aan de faciliteiten rondom het sporten. Zo vindt u een gezellige bar en loungeruimte, waar u na het sporten tot rust kunt komen. Als u wilt kunt u ook gebruik maken van ons draadloos internet (wifi), deze is gratis toegankelijk voor al onze bezoekers.

Locatie Rie Mastenbroek Almere

Onze locatie Rie Mastenbroek gelegen aan het Rie Mastenbroek Sportpark in Almere is de eerste locatie die van Rheenen Sport heeft geopend, en al jaren een begrip in Almere en omstreken. Wij willen dat iedere sporter zich bij ons thuis kan voelen en hebben daarom veel tijd en zorg geïnvesteerd in onze faciliteiten en voorzieningen. Zo vindt u bij onze locatie Rie Mastenbroek in Almere twee grote multifunctionele groepsleszalen, waarvan een met judomatten en een met o.a. spinningfietsen. Daarnaast hebben we hier een uitgebreide fitnessruimte met alles wat u zich maar kunt wensen. Vervolgens is er een speciale zaal voor yoga en heeft onze locatie Rie Mastenbroek  een speciaal zwembad. Het water van het zwembad wordt behandeld door middel van zoutelektrolyse en blijft constant op 32 °C, waardoor het bad zeer geschikt is voor mensen met chronische long-, huid- of allergieproblemen. Verder zijn onze zalen voorzien van airconditioning en moderne luchtbehandelingssystemen. Bij het Rie Mastenbroek Sportpark in Almere kunt u dus altijd comfortabel sporten bij Van Rheenen Sport!

Aanvullende faciliteiten bij het Rie Mastenbroek Sportpark in Almere

Bij het Rie Mastenbroek Sportpark in Almere kunt u zich naar hartenlust storten op veel verschillende sportieve activiteiten, maar dat is natuurlijk niet het enige dat wij u en uw gezin te bieden hebben. Zo vindt u bij het Rie Mastenbroek Sportpark in Almere een goed uitgeruste bar, een gezellige lounge, en kleedkamers met privélockers. Zo kunt u zorgeloos sporten en na afloop rustig bijkomen. Bovendien is er bij Van Rheenen Sport ook gratis draadloos internet (wifi) aanwezig.
Verder is er op het Rie Mastenbroek Sportpark Almere een wellnessruimte aanwezig, zowel bij de dames- als de herenkleedkamers. In beide ruimtes vindt u een Turkse stoomsauna, een droge sauna en een relaxruimte. Verder kunt u ook gebruik maken van een staande of een liggende zonnebank waar u kunt bruinen en ontspannen. Tot slot is er voor ouders met jonge kinderen ook een kinderopvang op locatie aanwezig.