Spinnen

Spinning

Bij Van Rheenen Sport Almere

Spinning – voor vrijwel iedere sporter een vertrouwd begrip. Deze veelzijdige groepstraining helpt uw conditie, longcapaciteit, uithoudingsvermogen en kracht te verbeteren, en staat bekend om de enthousiaste begeleiding en opzwepende beats.

Wat

Spinning is een groepstraining. U traint op een stationaire fiets met een vliegwiel en kunt tijdens de training zelf de weerstand en uw tempo bepalen. Bij Van Rheenen Sport worden de spinning trainingssessies begeleid door een ervaren instructeur, dieervoor zorgt dat iedereen op zijn eigen individuele manier kan werken aan uithoudingsvermogen, kracht en conditie. Daarnaast wordt onze spinning  ondersteund door opzwepende muziek en hartslagmeters en houdt de instructeur de motivatie in de groep hoog. Onze spinning zaal heeft moderne klimaatbeheersing.

Voor wie

Iedereen kan op zijn eigen niveau meedoen aan onze spinninglessen. Je zal zien hoe snel je conditie, kracht en ujithoudingsvermogen voor uit gaan als je regelmatig mee komt trainen! Kom je voor de eerste keer? Kom iets eerder dan de aanvagstijd van de les dan hebben we de tijd om je fiets goed af te stellen en je kort wat uit te leggen. Vergeet niet water en een handdoek mee te nemen. De Spinning instructeurs kijken uit naar je komst!

Spinnen

Doe mee met

Spinning