Altijd deskundige begeleiding Bij Van Rheenen Sport Almere

Samen in Beweging

Naast onze deskundige instructeurs heeft Van Rheenen Sport ook nog andere begeleiders die u kunnen helpen met uw persoonlijke uitdagingen. Ook hiervoor geldt: Samen kom je verder.

Op zoek naar balans in actie, rust en voeding? Kies dan voor persoonlijke begeleiding van een van onze lifestyle-coaches. Wij bieden ook groepstrajecten aan, waarbij u niet alleen persoonlijke begeleiding krijgt maar ook samen met andere leden in beweging komt. Een extra motivatie om samen doelen te bereiken.

Onze fitness-instructeurs staan voor u klaar om een persoonlijk trainingsschema op te stellen en te helpen met de uitvoering hiervan.

Bent u op zoek naar nog meer motivatie en een stok achter de deur? Denk dan eens na over Personal Training. U gaat dan 1 op 1 aan de slag met een trainer.

Ook verenigingen zijn voor begeleiding bij Van Rheenen Sport Almere aan het goede adres. Veelzijdig bewegen is inmiddels een beproefde manier om voor sporters om zich motorisch beter te ontwikkelen. Wij gaan graag met uw trainers in overleg hoe wij een bijdrage kunnen leveren aan de performance van uw selectieteams.

Door onze samenwerking met Veel Beter Fysiotherapeuten kunnen wij u ook helpen bij uw revalidatie, preventie of bewegen met een chronische aandoening of beweegbeperking. 

Ook voor bedrijfsfitness is Van Rheenen Sport Almere uw deskundige partner. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Voeding Voedingsprogramma

Leefstijl

Begeleiding bij Van Rheenen Sport

Bootcamp Gewichten Challenge Leefstijl

Personal Training

Boksen

Verenigingen

Fysiotherapie Fysio

Fysiotherapie

Bedrijf Business Laptop Werk Bedrijfsfitness

Bedrijven