werken bij
Van Rheenen Sport Almere

Wij groeien! 

Van Rheenen Sport is flink aan het groeien en daarom zoeken we nieuwe collega's! Wil jij de nieuwe ambassadeur van de gezelligste club in Almere worden? Kijk dan snel naar de onderstaande vacatures. Van Rheenen Sport is 7 dagen per week geopend en in actie. Daarom hebben wij een groot team om al die uren bemenst te krijgen. Wij gaan graag met jou in overleg om te kijken wat jouw ideale rooster is, eventueel creëren we een combinatiefunctie voor je. Heb je ambitie maar nog niet alle papieren? Geen probleem! Bij Van Rheenen Sport betalen we in sommige gevallen je opleiding terwijl jij al aan het werk gaat. Wil je wel bij ons team aansluiten maar staat jouw ideale vacature er niet tussen? Stuur een mail naar roos@vanrheenensport.nl waarin je vertelt over jouw passie en ambitie, dan gaan wij kijken of we daar samen iets mee kunnen.

IBadmeesters Badjuffen Badjassen Team Teamfoto

Waarom werken bij Van Rheenen Sport? 

  • Groeiend bedrijf
  • Onderdeel van een winnend team
  • Maatschappelijk relevant
  • Werken met alle leeftijden
  • Moderne arbeidsvoorwaarden inclusief pensioen
  • Vaste roosters
  • Maatwerk passend bij jouw (sportieve) ambities
  • Betaald een opleiding volgen
  • Supergezellig team waar hard werken en hard lachen samen gaan
Spinnen

Over Van Rheenen Sport

Van Rheenen Sport wil alle generaties samen in beweging krijgen en houden, zodat heel Almere gezonder en gelukkiger wordt.

Met onze twee locaties in Almere faciliteren we vele vormen van bewegen op ieder niveau en voor iedere ambitie. Mede door onze  zwemfaciliteiten kunnen alle generaties bij ons terecht; inmiddels zijn we uitgegroeid tot de grootste club van Almere met zo’n 6000 leden. Onze multifunctionele locaties en deskundige begeleiding maken maatwerk mogelijk. Onze evenementen,  groepslessen en onze horeca zorgen voor extra sociale verbinding. Wij helpen onze leden balans te houden tussen bewegen, voeding en ontspanning. En dit alles met heel veel aandacht en plezier!

Team Van Rheenen Sport is deskundig, dichtbij en heeft oprechte aandacht voor alle clubleden en elkaar. Wij zorgen ervoor dat niemand alleen staat en bovenal maken we er iedere dag weer een feestje van! Door het samen te doen en leuk te maken is het makkelijker vol te houden. Wij zijn samen in beweging!

Beschikbare vacatures

Aqua-instructeur

Geplaatst op:

26 maart 2024

Wij zijn op zoek naar een Groepslesinstructeur Aqua (m/v/x), die op een enthousiaste en persoonlijke manier met onze leden aan de slag wil gaan.

Fitnessinstructeur

Geplaatst op:

26 maart 2024

Wij zijn op zoek naar een Fitness-instructeur (m/v/x), die op een enthousiaste en persoonlijke manier met onze leden aan de slag wil gaan.

Groepslesinstructeur

Geplaatst op:

26 maart 2024

Wij zijn op zoek naar een Groeplesinstructeur (m/v/x), die op een enthousiaste en persoonlijke manier met onze leden aan de slag wil gaan.

Schoonmaker

Geplaatst op:

26 maart 2024

Wij zijn op zoek naar een schoonmaker (m/v/x), die op een enthousiaste manier onze locaties spik en span helpt te houden zodat onze leden prettig kunnen sporten en bewegen. 

Zweminstructeur

Geplaatst op:

26 maart 2024

Wij zijn op zoek naar een ervaren, gediplomeerde zweminstructeur (m/v/x). Iemand die op een enthousiaste en persoonlijke manier met onze leden aan de slag wil gaan, of de opleiding graag bij ons wil volgen. Dit kan volledig in company met een studieovereenkomst.

Interesse? Reageer direct! 

Wil jij graag aan de slag bij Van Rheenen Sport? Reageer dan op een van onze vacatures. Stuur je cv en motivatie naar ons op en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen!