Actueel

Bij Van Rheenen Sport Almere

Werk in  uitvoering

Alternatieve lessen tijdens werkzaamheden RM van 13 mei tot en met 17 mei

In de week van 13 t/m 17 mei zal de totale luchtbehandeling in groepsleszalen op onze locatie Rie Mastenbroek overdag vervangen worden. Hierdoor kunnen de zalen niet gebruikt worden overdag. De fitnesszaal en het zwembad op RM zijn wel gewoon beschikbaar. We zijn blij te kunnen melden dat wij een alternatief rooster hebben samengesteld of op onze locatie Fanny Blankers Koen of buiten of in de fitness. Deze lessen zijn via de app te boeken. Hieronder treft u de wijzigingen. U kunt dus gewoon ook deze week lekker bij ons komen bewegen, we hopen op mooi weer! Alvast excuses voor de eventuele overlast! U kunt de lessen via de app reserveren. 

Foto website

Beginnerslessen, (seizoens-)specials en extra lessen in het rooster!

Per 1 mei  hebben we weer nieuw aanbod toegevoegd aan ons rooster. We hebben beginnerslessen (8 weken lang samen met andere starten met een nieuwe sport), (seizoens-)specials (8 weken lang bijzondere lessen die misschien uiteindelijk wel vast op het rooster komen) en extra lessen ingepland op populaire en nieuwe tijden! Wilt u fit de zomer in? Dan moet u nu beginnen! Inschrijven via de app!

IMG 9340

Nieuw leerlingvolgsysteem voor zwemles geintroduceerd

ENGLISH SEE DOWNLOAD BELOW

Beste ouders/verzorgers van alle zwemles kinderen van Van Rheenen Sport,

Wij hebben goed nieuws! Vanaf vandaag heeft Van Rheenen Sport een digitaal leerlingvolgsysteem voor de zwemles. Zo kunt u altijd zien hoe ver uw kind is met de zwemles op weg naar het diploma. Om dit systeem te kunnen inzien moet u een account aanmaken en daarna een app downloaden. 

Swim en Run

Swim en Run event 30 mei: samen trainen en meedoen!

Op zoek naar een leuke uitdaging? Wil je beginnen of verder komen met hardlopen? Kom dan samen trainen en meedoen aan ons Van Rheenen Sport Swim & Run event op donderdag 30 mei! Alleen of met een duopartner (de een zwemt en de ander wandelt/rent).

Tuimeljudo

Op 30 maart start Tuimeljudo: Judo voor peuters!

Kom je ook spelen bij Van Rheenen Judo?? Aanstaande zaterdag starten wij met Judo voor de allerkleinsten: van 2,5 tot 4 jaar. Op speelse wijze komen kinderen in aanraking met de basisbeginselen van bewegen en judo. Ze leren rollen, vallen, samenwerken, motorisch sterker worden, luisteren en omgaan met winst en verlies. Een prima basis voor iedere sport en heel goed voor het zelfvertrouwen.

Lente

Nieuw lessen in het rooster, specials en introductielessen in Maart en April

Vanaf maart hebben we weer nieuwe lessen in het rooster. Een aantal lessen zijn als specials in januari en februari gegeven en zijn door onze leden zo gewaardeerd dat deze een vaste plek in ons rooster krijgen. In maart en april gaan we ook weer specials op het rooster zetten. Nieuwe lessen waarvan wij hopen dat onze leden ze zo waarderen dat ze ook een vaste plek krijgen. Daarnaast gaan we in maart en april weer introductielessen verzorgen voor iedereen die eens wat nieuws wil proberen en geholpen willen worden om op het juiste niveau te komen zodat daarna deelname aan de reguliere lessen mogelijk is!

Steps2

Februari: introductiemaand bij Van Rheenen Sport

Wilt u starten met Spinning, Zumba of Steps groepslessen? Kom dan in de maand februari naar onze beginnerslessen. Maak kennis met deze muzikale groepslessen en ervaar de kracht van samen in beweging zijn. Tijdens deze introductielessen leert u de basistechnieken en stapjes zodat u vanaf maart kunt instromen in de reguliere lessen. Bij Van Rheenen Sport geloven wij er in dat als het sporten leuk is, het makkelijker vol te houden is. Vandaar deze lessen vol opzwepende muziek en inspirerende instructeurs die van iedere les een feestje maken.

New year

Goede voornemens deal!

Allereerst wenst Team Van Rheenen Sport u het beste voor het nieuwe jaar! Veel geluk en gezondheid! Heeft u goede voornemens? Kom dan vanaf januari bij ons bewegen/sporten! Wij gaan u helpen het in het nieuwe jaar ook vol te houden! Als u zich in januari inschrijft om te komen sporten dan krijgt u 25 Euro bartegoed van ons kado! Om lekker na afloop een kop koffie te drinken, een gezonde shake te drinken of iets fris!  Klik hier voor ons aanbod en hier voor onze tarieven. Tot snel!

Sport Training Sporttas

Nieuwe klantportaal voor leden gelanceerd!

Eindelijk is ons nieuwe ICT-systeem klaar! Per vandaag hebben al onze leden toegang tot ons nieuwe klantportaal waar je alle belangrijke informatie en het meest actuele rooster vindt. Ook kun je hier aanmelden voor lessen en evenementen. Voor de zwemlessen is het in de toekomst mogelijk om de voortgang te zien van uw kind. Volg deze link om toegang te krijgen. Hier leest u meer over het gebruik en onze eigen app.