onze aanpak

Samen in Beweging

Bewegen is gezond. Dat weet iedereen, maar toch lukt het niet altijd om het bewegen vol te houden. Bij Van Rheenen Sport vinden we het daarom belangrijk om het bewegen leuk te maken en daardoor wel vol te houden. Hoe we dat doen? 

Breed beweeg aanbod
Bent u ongetraind of super fit, voelt u zich jong of oud, gaat het bewegen makkelijk of heeft u beperkingen? Mede door onze zwembaden is het aanbod van Van Rheenen Sport zo divers dat we altijd iets hebben wat past bij uw persoonlijke doelen en ambitie.

Deskundige begeleiding
Onze gediplomeerde instructeurs helpen u om op de juiste te manier te bewegen. Of u nu voor het eerst in een sportschool komt of al op hoog niveau sport en traint. Samen kijken we naar wat het beste aanpak is en welk programma u kunt volgen. 

Samen
Wij geloven erin dat samen alles leuker is, en stimuleren het onderlinge contact tussen onze leden. Wij streven ernaar dat leden die alleen bij ons binnen komen, zich welkom voelen en snel een band opbouwen met andere leden zodat er extra motivatie is om terug te komen. Daarnaast organiseren wij het hele jaar diverse uitdagingen waar iedereen aan mee kan doen. Tevens kunt u zich aansluiten bij trainingen voor evenementen waar we samen aan meedoen.

Aandacht
Wij zijn een persoonlijke club. Binnen ons team is er aandacht voor elkaar maar ook voor onze leden. We leren je graag beter kennen!

Plezier!
Van Rheenen Sport maakt er iedere dag een feestje van! In de lessen maar zeker ook na afloop, door te ontspannen in onze wellness of in onze horeca. Samen met andere leden zorgen we dus niet alleen voor beweging maar ook voor gezelligheid. Uit ervaring weten we dat leden daarom weer bij ons terugkomen en iedereen in beweging blijft!

Horeca Personeel Bediening Vriendelijk
Buikspieroefeningen
Bootcamp Buiten Sport Workout