Gratis Inloop spreekuur Fysiotherapie

Loop niet te lang door met blessures en krijg kundig advies

Sinds januari 2023 hebben Veel Beter Fysiotherapeuten Almere en Van Rheenen Sport Almere de handen ineen geslagen. Dankzij deze samenwerking kunnen onze leden nu ook bij ons terecht voor Fysiotherapie.

Twee keer per week is er een gratis inloopspreekuur op onze locatie Rie Mastenbroek. Op dinsdagmorgen tussen 10:00-11:00 uur en woensdagavond van 18:30-19:30 uur, kunt u tijdens dit gratis inloopspreekuur binnenlopen met uw blessure of beweegvraag, de fysiotherapeut van Veel Beter Fysiotherapie zal u advies geven en eventueel een prognose over het herstel. Indien verdere behandeling van een blessure noodzakelijk is zal dit op andere momenten plaatsvinden en dient dit via uw zorgverzekering te lopen. Voor dit spreekuur kunt u zich bij de balie van onze locatie Rie Mastenbroek melden.

Kwaliteit voorop bij Veel Beter Fysiotherapie Almere

Van Rheenen Sport wil het beste voor haar leden en daarbij staat kwaliteit voorop. Vandaar dat we bij de fysiotherapeuten van Veel Beter (VB) zijn uitgekomen. VB is een begrip in Almere en omgeving. De unieke, zelfontwikkelde behandelmethode wordt zowel op topsporters als op 'gewone' sporters toegepast met als resultaat een laag aantal behandelingen per blessure. Dit alles gericht op pijnvermindering, invloeden verminderen en het trainingsprogramma verbeteren. Veel Beter heeft onze fitness-instructeurs ook opgeleid om mensen die aan het revalideren zijn te begeleiden bij hun trainingsschema volgens de aanpak van Veel Beter. Zo krijgt u gegarandeerd de juiste begeleiding.

20200305 VeelBeterKleur MNO Photo 0005 9202032 1536x1024.jpg