LEEFSTIJL BEGELEIDING

Samen aan de slag met een nieuwe leefstijl

Van Rheenen Sport biedt naast een breed beweegaanbod ook persoonlijke begeleiding om uw leefstijl in z'n totaliteit aan te pakken. Bewegen is immers één pijler, maar voeding en ontspanning zijn de andere pijlers van de gouden driehoek voor een gezonde leefstijl. Het gaat erom hierin balans te vinden. Een balans die bij u past en die voor u vol te houden is. Heeft u last van stress, bent u (veel) te zwaar, beweegt u niet en weet u niet waar u moet beginnen? Laat u dan helpen door een van onze gediplomeerde leefstijlcoaches. 

Tijdens de begeleiding gaat u onder leiding van de leefstijlcoach met uzelf en uw uitdagingen aan de slag. U krijgt hierbij niet alleen 1 op 1 begeleiding maar ook lessen samen met 'lotgenoten'. 

Dat past bij onze filosofie: samen in beweging! Het doel is lang niet altijd om helemaal afgetraind te raken, ons doel is: gezonder en gelukkiger! Daarom gaan we aan de slag met uw voedingspatroon, beweging en ontspanning. Samen kijken we wat er nodig is om stappen in uw leefstijl te maken. Samen vieren we feest bij vooruitgang, maar we zijn er ook als het lastig is. Voor onze begeleidingsprogramma's wordt een toeslag op uw abonnement gerekend. Ook niet leden kunnen aan onze programma's deelnemen. 

Maak de stap en kom een keer kennismaken met een van onze leefstijlcoaches!

Leefstijl

Bij Van Rheenen Sport Almere