Fitness almere

Bedrijfsfitness

Bedrijfsfitness

Bij Van Rheenen Sport Almere

Zoekt u naar een goed uitgeruste sportschool in Almere om bedrijfsfitness op te zetten voor uw bedrijf? Dan heeft Van Rheenen Sport de perfecte oplossing voor u! Wij zijn aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan, een initiatief dat bijdraagt aan de gezondheid van werknemers in Nederland. Als u zich bij ons aansluit kunnen uw werknemers tegen verlaagde tarieven bij ons sporten, en dankzij de stimulering van de Nederlandse overheid hoeft deze bedrijfsfitness uw bedrijf niets te kosten. Zo voegt u gemakkelijk en goedkoop een aantrekkelijke nieuwe arbeidsvoorwaarde toe aan uw bestaande pakket. Geïnteresseerd? U kunt direct een afspraak maken bij Van Rheenen Sport om de mogelijkheden van bedrijfsfitness in Almere met ons door te nemen.

Wat

Wat zijn de voordelen van onze bedrijfsfitness?

Onze bedrijfsfitness heeft veel pluspunten, zowel voor werknemers als werkgevers. Doordat wij aangesloten zijn bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan kunnen wij eenvoudig uw bedrijfsfitness in Almere voor u regelen, zonder dat u daarvoor veel tijd of geld aan het opzetten van een eigen regeling hoeft te besteden. Uw werknemers kunnen bij ons hierdoor gemiddeld 40% goedkoper sporten en fitnessen, mede dankzij het feit dat u zonder extra kosten een werkgeversbijdrage kunt geven. Uw medewerkers worden fitter, en onderzoek heeft uitgewezen dat uw ziekteverzuim hierdoor zal dalen. Daarnaast is bedrijfsfitness in Almere ook fiscaal aantrekkelijk voor uw werknemers – door de speciale regeling kunnen zij hun abonnement in feite met bruto geld betalen. Zo betaalt de Belastingdienst mee aan de conditie en de tevredenheid van uw medewerkers.

Meer informatie

Wilt u uw bedrijf bij Van Rheenen Sport inschrijven voor bedrijfsfitness, of wilt u meer weten over het Nationaal Bedrijfsfitness Plan? Wij nemen graag de tijd om u voor te lichten over wat er allemaal mogelijk is. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met Van Rheenen Sport. U krijgt dan een overzichtelijk informatiepakket toegestuurd waar alles in staat wat u moet weten. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken om bij ons langs te komen. Wij geven u dan een rondleiding in onze ruimte en adviseren u over de beste keuze wat betreft bedrijfsfitness.

Wilt u als werkgever verder gaan en echt samen met uw medewerkers gaan sporten? Ook dan bent u bij Van Rheenen Sport aan het goede adres. Wij verzorgen graag incidenteel of structureel een groepstraining in bijvoorbeeld onze zwembaden, fitness-ruimtes of groepsleszalen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bokszaktraining of een bootcamptraining met het hele team. Als teamuitje of als wekelijkse groepactiviteit. Wij denken graag met u mee hoe we uw medewerkers samen in beweging kunnen krijgen. 

Individueel sporten voor medewerkers met een grote fiscale korting kan ook bij Van Rheenen Sport via Bedrijfsfitness Nederland. Vraag of uw werkgever ook is aangesloten bij sportenmetkorting.nl. Daarnaast ontwikkelen we graag samen met opdrachtgevers een maatwerkactiviteit/training voor bedrijfsteams. Eenmalig als teamuitje of iedere week om samen aan de gezondheid te werken.

Voor wie

Voor werkgevers die fitte medewerkers willen hebben. Voor werknemers van wie de werkgever is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland. Voor werkgevers die eenmalig een teamuitje willen organiseren of structureel met hun team samen willen bewegen.

Fitness almere

Doe mee met

Bedrijfsfitness