Groepslessen Bij VAN Rheenen SPORT

De leukste groepslessen in Almere!

Individueel sporten geeft veel vrijheid, maar uw enthousiasme kan na verloop van tijd afnemen als u niemand heeft die u uitdaagt om uw grenzen op te zoeken. En als u aan uw conditie gaat werken is een goede motivatie juist van groot belang.

Sporten in een groep is de perfecte manier om uw motivatie hoog te houden! Van Rheenen Sport Almere heeft veel groepslessen waar u direct aan mee kunt doen. Van spinning tot pilates tot groepsfitness: bij ons vindt u altijd een training die aansluit bij uw doelstellingen. Wij bieden groepslessen aan voor ieder niveau en iedere leeftijd. Onze trainingen zijn daardoor geschikt voor zowel de ervaren als de beginnende sporter. En, heel belangrijk: iedereen is welkom en de sfeer is altijd goed. Plezier in het bewegen en sporten is de basis voor succes. Onze instructeurs maken er iedere les weer een feestje van! En ze helpen u passend bij uw ambitie en vaardigheidsniveau de perfecte training uit te voeren. Wilt u een keer kennismaken met onze groepslessen in Almere? Bekijk hier onze groepslestijden of schrijf u direct in bij Van Rheenen Sport, en beleef de energie van trainen in een groep!

De meest gevarieerde groepslessen vindt u bij Van Rheenen Sport!
Succesvol bewegen heeft niet alleen te maken met intensiteit, maar ook met afwisseling. Als u zelf een training kunt kiezen die u leuk vindt is het namelijk makkelijker om gemotiveerd te blijven. 

Daarom heeft van Rheenen Sport Almere bewust voor groepslessen met veel variatie gekozen. Ons overzicht van groepslessen in Almere omvat een zeer brede selectie van de modernste trainingen zoals Dance en Shape en XCO, en onze enthousiaste instructeurs zorgen altijd voor een actieve sfeer. Met onze groepslessen Aqua in het zwembad hebben we ook een groepsles voor mensen met een blessure of beweegbeperking. Ook hebben we zogenaamde high-impact trainingen die flink intensief zijn, en minder intensieve trainingen die zich richten op het soepel bewegen. Sommige trainingen bestaan uit oefeningen waar bij gesprongen wordt, andere traingen zijn meer met beide benen op de grond. Zo zit er voor iedereen wat bij!

Voor al onze groepslessen geldt dat onze instructeurs veel investeren in onze groepen, zodat er een band ontstaat en het leuk is om samen actief te zijn. Na afloop van de les is er de mogelijkheid om met andere leden gezond te ontspannen. Zo kun je samen gezellig een kopje koffie of een (sport)drankje drinkenm, of bij onze locatie Rie Mastenbroek genieten van onze sauna en stoombad. Kortom: Samen in Beweging!

Help, ik kan niet kiezen!

Geen paniek, wij helpen u graag! Hieronder vindt u een overzicht van onze groepslessen. Per soort staat beschreven wat de lessen inhouden, of ze high of low-impact zijn, of er gesprongen wordt en of de les ook geschikt is voor minder ervaren sporters. Los van dit overzicht helpen wij u het liefst persoonlijk met een keuze maken. En u kunt natuurlijk altijd een keer een proefles volgen.