FITNESS BIJ VAN RHEENEN SPORT

De leukste groepslessen in Almere!

Fitness bij de gezelligste club van Almere

Goede faciliteiten en perfecte sfeer
Bent u op zoek naar een fitnesslocatie in Almere? Kom dan kennismaken met Van Rheenen Sport! Met onze twee vestigingen in Almere hebben wij een uitgebreid aanbod van faciliteiten en de perfecte sfeer om lekker in beweging te komen. Onder deskundige begeleiding van ons enthousiaste team gaan we samen aan de slag om uw conditie, beweeglijkheid en kracht te verbeteren. Dit is altijd een combinatie van inspannen en ontspannen. Zo kunt u bij onze locatie Rie Mastenbroek na afloop genieten van een bezoek aan onze sauna, stoomcabine en relaxruimte, en op beide locaties de training afsluiten met een lekker kopje koffie of een ander drankje, samen met andere leden.

Hier voel jij je thuis!

Wij weten als geen ander hoe lastig het soms is om in beweging te komen. Iedereen weet dat het gezond is maar waar te beginnen? Hoe hou ik het vol? Welke training past bij mij? Ben ik niet te dik of te dun? Ben ik niet te jong of te oud? Voel je je onzeker omdat je geen conditie hebt of niet het perfecte sportlijf? Of heb je juist wel een killerbody maar ben je het zat om de hele tijd aangestaard en bekritiseerd te worden? Kom dan naar Van Rheenen Sport. Bij ons is iedereen welkom! Geen oordeel, gewoon samen in beweging komen, het leuk hebben en elkaar motiveren. En dat allemaal passend bij jouw eigen niveau en ambitie. Zodat we samen gezonder en gelukkiger worden!

Deskundige begeleiding

Iedere dag (en op afspraak) is er deskundige begeleiding in onze fitnesszalen. Van 08.30u tot 13.00u en van 17.00u tot 22.15u is er een fitnessinstructeur in de zaal. Deze instructeur helpt u met een persoonlijk trainingsprogramma, legt de werking van de aparaten uit en leert u de juiste technieken aan. Ook is er ieder uur is een gezamelijk inspanningsmoment onder begeleiding van een fitnessinstructeur in de zaal, zoals een buikspierkwartier, waar iedereen op dat moment aan mee kan doen. Samen met een glimlach uw doelen behalen!

Fitness in Almere, ook voor uw bedrijf een goede keuze

Als u hard werkt is het goed om ook bij uw conditie stil te staan. Een goede gezondheid is ook op de werkvloer belangrijk, zowel voor werkgevers als werknemers. Gelukkig is Van Rheenen Sport ook op dit gebied zeer toegankelijk. Wij bieden bedrijven de beste ondersteuning voor fitness in Almere, en helpen u graag om een regeling op te zetten voor uw bedrijf. Kijk hier naar de mogelijkheden.