Fitbal

FitBal

Bij Van Rheenen Sport Almere

Op zoek naar een nieuwe en uitdagende les? Dan Is FitBal echt iets voor u. Bij deze training wordt je uitgedaagd om alle spiergroepen op een andere manier een keer te trainen. Niet alleen op de grond of staand, maar ook op en onder een bal!

Deze les is een special en wordt de komende periode gegeven. Als onze leden enthousiast zijn dan komt deze les vast op het rooster.

Wat

Bij deze training gaat u op en met een grote Gymbal oefeningen doen op basis van kracht en stabiliteit maar ook gebaseerd op evenwicht.

Door het gebruik van leuke en stimulerende muziek wordt je meegenomen in alle oefeningen. Op de grond maar ook staand en zittend op de bal. Het is echt een les waarbij je wordt uitgedaagd. Uiteraard worden er ook alternatieve oefeningen geboden met verschillende niveaus.

Voor wie

Deze les is geschikt voor de sporter die op zoek is naar wat nieuws en wat anders en nieuwsgierig is naar oefeningen met een Gymbal. Echte beginners zullen het wellicht wat te pittig vinden. Maar er zullen meerdere niveaus aangeboden worden binnen de les mocht dat nodig zijn.

Probeer deze les en geef aan de instructeur aan of je blessures hebt dan wordt daar rekening mee gehouden.

Laat je verrassen!

Fitbal

Doe mee met

FitBal