Zit&Fit

Zit & Fit

Bij Van Rheenen Sport Almere

Fit worden terwijl u zit? Dat kan! Tijdens deze les werkt u aan uw kracht en uithoudingsvermogen terwijl u veilig op de stoel zit. Deze les is voor iedereen die wat minder soepel is maar toch verstandig aan de gang wil. Een mooi droog alternatief voor de aquasporten. En minstens net zo gezellig!

Wat

Deze workout maakt gebruik van een stoel als stabiele basis. Onder het genot van motiverende muziek brengt de instructeur u in beweging terwijl u zit. Met behulp van lichte gewichtjes en elastieken doet u allerlei oefeningen waardoor u krachtiger en soepeler wordt. Uw hele lijf komt aan bod, want zittend kunt u zelfs uw buikspieren trainen.

Voor wie

Als bewegen niet makkelijk gaat kon u altijd al bij Van Rheenen Sport terecht in het water, maar nu ook op het droge. Tijdens deze gezellige les heeft u altijd steun aan de stoel! Hierdoor is deze les zeer geschikt voor leden met een blessure of een beweegbeperking. Dankzij de deskundige begeleiding en het gebruik van een stoel is het voor iedereen haalbaar om in beweging te komen en alles op eigen niveau mee te doen.

Zit&Fit

Doe mee met

Zit & Fit