Steps Steps&Shape

Step & Shape

Bij Van Rheenen Sport Almere

Wilt u beginnen met groepsfitness, en zoekt u naar de ideale instap? Of heeft u al ervaring met steppen en bent u toe aan een nieuwe uitdaging? Van Rheenen Sport geeft met Step & Shape een nieuwe invulling aan steppen! Deze combinatietraining is zeer toegankelijk maar ook zeer uitdagend, en dus ideaal voor zowel de beginnende als de gevorderde sporter. Onze instructeurs zorgen continu voor nieuwe uitdagingen zodat uw spieren flink bezig worden gehouden en uw uithoudingsvermogen snel toeneemt. Natuurlijk met motiverende muziek om de sfeer en het tempo er goed in te houden.

Wat

Meer kracht en een betere conditie dankzij Step & Shape lessen

Op zoek naar een toegankelijke training met verbluffend effect? Door de eenvoudige steproutines die tijdens de Step & Shape les aan bod komen went u snel aan de training. Zo kunt u zich optimaal richten op het behalen van uw trainingsdoelen, zonder dat u veel nieuwe bewegingen aan moet leren. De kern van de Step & Shape training bestaat uit afwisselende oefeningen met het stepbankje, die al uw spieren activeren en veel calorieën verbranden. Aan het einde krijgt u een prettige cooling down, waar u na enkele gerichte oefeningen voor de buikspieren tot rust komt met ontspannende stretches.

Voor wie

Heeft u behoefte aan een nieuwe sportieve uitdaging en zoekt u een motiverende groepsles die perfect bij u past? Door het aanstekelijke enthousiasme van onze professionele instructeurs is de motivatie bij onze Step & Shape trainingen altijd hoog. Na een tijdje heeft u niet eens meer door dat u met een training bezig bent!

Steps Steps&Shape

Doe mee met

Step & Shape