YOGA BIJ VAN RHEENEN SPORT

Ruim aanbod van yogalessen in Almere

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Stress en drukte hebben effect op ons lichaam, net zoals lichamelijke klachten invloed hebben op onze geest en hoe wij ons voelen. Dit inzicht vormt het uitgangspunt van yoga, een eeuwenoud systeem van oefeningen om lichaam en ademhaling te beheersen.

Van Rheenen Sport biedt meerdere yoga varianten aan die zowel voor beginners als gevorderden geschikt zijn. De technieken die bij onze yogalessen centraal staan zijn zowel voor uw fysieke als uw mentale conditie bevorderlijk; u voelt zich dankzij yoga dus niet alleen fitter, maar ook meer ontspannen. Kampt u met een blessure of een beweegbeperking? Samen met de docent gaan we kijken wat u wel kan!

Wilt u weten wat deze harmonieuze vorm van groepsfitness u kan bieden? Lees dan verder over ons yoga-aanbod en kom snel langs voor een kennismaking!

Uniek: Yoga is onderdeel van het all-in abonnement
Yogalessen zitten inbegrepen bij het reguliere abonnement van Van Rheenen Sport. U kunt dus yoga afwisselen met andere groepslessen, fitness of zwemmen. Na afloop kunt u ook gebruik maken van onze sauna en stoombadfaciliteiten. Gezond ontspannen noemen we dat!