Yoga Nidra

Yoga Nidra

Bij Van Rheenen Sport Almere

Breng lichaam en geest in diepe rust met Yoga Nidra. In Yoga Nidra lig je stil op je rug en luister je naar de stem van je docent die je door de sessie en verschillende fases van de Nidra heen begeleidt. Dit zorgt voor een diepe ontspanning en herstel van lichaam en geest.

Wat

We starten de les met rustige aardende oefeningen en stretches om je voor te bereiden op de Nidra sessie. Daarna komen we in alle rust op de rug liggen en wordt je verder begeleid naar je diepe ontspanning.

De geest wordt door te luisteren naar verschillende opdrachten getraind, om daarmee de gewenste staat van bewustzijn te bereiken. Je slaapt niet, de geest is in focus, je bent alert en luistert naar een opgelezen, vaststaande tekst. Je bent op de grens van onderbewustzijn en bewustzijn. Het lijkt alsof je even los bent van alles. 

Als je regelmatig Yoga Nidra beoefent, komt dat ten goede aan je geheugen, creativiteit, slaap en gezondheid. Het ontlaadt de stress, ondersteunt het immuunsysteem en laadt het energiesysteem op. 

Voor wie

Voor iedereen die een nieuwe Yoga ervaring wil opdoen. Zorg ervoor dat je niet vlak tevoren hebt gegeten en draag gemakkelijke kleding die warm genoeg is. 

Yoga Nidra

Doe mee met

Yoga Nidra