IMG 9300

Vinyasa yoga

Bij Van Rheenen Sport Almere

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Stress en drukte hebben effect op ons lichaam, net zoals lichamelijke klachten invloed hebben op onze geest en hoe wij ons voelen. Dit inzicht vormt het uitgangspunt van yoga, een eeuwenoud systeem van oefeningen om lichaam en ademhaling te beheersen.

De technieken die bij onze yogalessen centraal staan zijn zowel voor uw fysieke als uw mentale conditie bevorderlijk; u voelt zich dankzij yoga dus niet alleen fitter, maar ook meer ontspannen. Kampt u met een blessure of een beweegbeperking? Samen met de docent gaan we kijken wat u wel kan!

Wat

Vinyasa betekent ‘bewegen op het ritme van je adem’. Het is een dynamische vorm van yoga. Door rustig en aandachtig je lichaam en je ademhaling samen te laten bewegen stretch je je lijf op een natuurlijke manier en breng je lichaam en geest in balans en tot rust.

Meditatie, ademhalingsoefeningen, zonnegroeten, kracht en ontspanning; alles komt hier aan bod. De ene les is wat krachtiger dan de andere les. 

Voor wie

In principe geschikt voor iedereen, maar omdat de intensiteit per les kan verschillen en er zonnegroeten aan bod komen is het minder geschikt voor mensen met blessures.

IMG 9300

Doe mee met

Vinyasa yoga