Nieuw lessen in het rooster, specials en introductielessen in Maart en April

Geplaatst op:

29-02-2024

Lente

Vanaf maart hebben we weer nieuwe lessen in het rooster. Een aantal lessen zijn als specials in januari en februari gegeven en zijn door onze leden zo gewaardeerd dat deze een vaste plek in ons rooster krijgen. In maart en april gaan we ook weer specials op het rooster zetten. Nieuwe lessen waarvan wij hopen dat onze leden ze zo waarderen dat ze ook een vaste plek krijgen. Daarnaast gaan we in maart en april weer introductielessen verzorgen voor iedereen die eens wat nieuws wil proberen en geholpen willen worden om op het juiste niveau te komen zodat daarna deelname aan de reguliere lessen mogelijk is!

 • Nieuw vast in het rooster: Family Hour Fitness op zondag locatie RM 10.00u-11.00u en Family Funxtion op zondag locatie FBK 11.15u-12.00u. Sporten samen met uw kind! Samen in beweging en mooie herinneringen maken! Klik op bovenstaande links om te kijken wat deze lessen inhouden.
 • Lentewandelen bij Van Rheenen Sport:  wij hebben 4 soorten wandellessen in de het nieuwe rooster
  • Allereerst Nordic Walking; door het gebruik van stokken en de juiste techniek worden conditie en uithoudingsvermogen sterk verbeterd. Maandag 09.00u-09.45u locatie RM geeft Marcel Nordic Walking voor beginners en van 10.00u-11.00u voor gevorderden. Neem zelf Nordic Walking stokken mee of schaf ze aan bij de balie voor 25 Euro.
  • Op dinsdag van 19.00u-20.00u is er Special: Mindfulness Wandelen met Marlies locatie FBK. Tijdens deze wandelklas richt u de aandacht op de ademhaling, het voelen van het lichaam en op alles wat de zintuigen waarnemen. Zo ontstaat er minder afleiding en andere gedachten en kom je fit en ontspannen aan.
  • Op woensdag van 10.00u-11.00u locatie FBK kunt u deelnemen aan Special: FITwalk. Deze nieuwe special is een sportieve training van 60 min waarbij fanatiek wandelen wordt afwisselt met oefeningen. De hartslag komt op een hoger niveau en dat is beter voor de conditie. Het is geen hardlopen maar een sportieve wandeling met actieve oefeningen, ieder op z'n eigen niveau, lekker buiten gegeven door Marlies.
 • Special: Samen in Beweging. Als bewegen niet makkelijk gaat kunt u altijd al bij Van Rheenen Sport terecht in het water, maar nu ook op het droge. Tijdens deze gezellige les heeft u altijd steun aan de stoel! Hierdoor is deze les zeer geschikt voor leden met een blessure of een beweegbeperking. Dankzij de deskundige begeleiding en het gebruik van een stoel is het voor iedereen haalbaar om in beweging te komen en alles op eigen niveau mee te doen. Maandag 12.00u-12.45u locatie RM gegeven door Shira.
 • Introductieles Spinning: Start2Spin. Op donderdag 18.00u-19.00u locatie RM geeft Yolanda een volwaardige spinningles maar nog wel op een wat rustiger niveau. Met aandacht voor de techniek van de spinningfiets, de juiste positie en het verstellen van het zadel. Kortom stap op en begin met spinning!
 • Special: Aqua Bootcamp. Dé fitnesservaring waarbij je de kracht van het water benut voor een intensieve training. Tijdens de lessen combineren we verschillende trainingsvormen waarbij het gaat om actie, snelheid en kracht. Denk aan zwemmen, joggen en krachtoefeningen, zowel in het water als op de kant. U hoeft geen zeer geoefende zwemmer te zijn voor deze training maar wel soepel uit het water kunnen komen en grondoefeningen kunnen doen. Duikt u mee het water in op donderdag 20.15-21.00u locatie FBK onder leiding van Marcel.
 • Special: Cario Boxing Circuit op zondag 12.00u-12.30u locatie FBK onder leiding van trainer Mike. We versterken de conditie en verbranden calorieën door te boksen op de zakken en boks oefeningen te doen. Met zweet garantie!

Voor al deze lessen kunt u zich aanmelden via de app. Tot snel!