Nieuw leerlingvolgsysteem voor zwemles geintroduceerd

Geplaatst op:

22-04-2024

IMG 9340

ENGLISH SEE DOWNLOAD BELOW

Beste ouders/verzorgers van alle zwemles kinderen van Van Rheenen Sport,

Wij hebben goed nieuws! Vanaf vandaag heeft Van Rheenen Sport een digitaal leerlingvolgsysteem voor de zwemles. Zo kunt u altijd zien hoe ver uw kind is met de zwemles op weg naar het diploma. Om dit systeem te kunnen inzien moet u een account aanmaken en daarna een app downloaden. 

In de instructiebrief die u hieronder kunt bekijken leggen wij uit wat u moet doen, hoe het werkt, wat alle symbolen betekenen en wat u nog meer digitaal kunt zien. Ook leggen wij uit hoe het werkt als u meerdere kinderen bij ons heeft zwemmen of zelf al bij ons sport.

Belangrijk om te weten/regelen:

  • Haal altijd het pasje langs de paslezer als uw kind komt zwemmen, ook al staat het poortje open. Bent u het pasje vergeten? Graag dan aan de receptie de naam van uw kind doorgeven. Dit bevordert de snelheid waarmee de zwemles kan starten.
  • Zorg ervoor dat wij een werkend e-mail adres van u hebben. Als u nog nooit een mail van ons ontvangen heeft dan hebben wij waarschijnlijk geen goed e-mail adres. Wilt u dan het juiste adres bij de receptie doorgeven?
  • Uw account staat klaar in ons klantenportaal en dient geactiveerd te worden. Via deze link of door  https://vanrheenensport.dewi-online.nl/member/login in te typen, kunt u het wachtwoord van uw account instellen. Bij e-mail vult u het e-mail adres in wat bij ons bekend is. Om de app te downloaden ga dan naar de appstore en download dan de app Dewi Clubdrive (niet! Dewi-online!). U kunt hier dan met dezelfde gegevens inloggen (dus uw e-mailadres en het wachtwoord wat u heeft aangemaakt).
  • In de app kunt u onderin via ‘MENU’ onder de kop ‘COMPETENTIES’  de voortgang zien van uw kind. Op weg naar het zwemdiploma komt uw kind steeds een stap verder. U kunt hier zien wat u kind moet kunnen en hoever het is voor het gehele diploma en de tussenliggende kikkerdiploma’s. De zweminstructeur zorgt dat minimaal één keer per maand voor de kijkles de scores bijgewerkt zijn.
  • Lukt het niet of is iets niet duidelijk? Vraag aan één van onze receptiemedewerkers hulp. Wij helpen u graag! Receptiemedewerkers kunnen helpen met inloggen en de app, zij weten niet inhoudelijk over hoe het met u kind op zwemles gaat. Daarvoor kunt u tijdens de kijkles, de zweminstructeur vragen stellen.

Wij hopen met de komst van het leerlingvolgsysteem de kwaliteit van de communicatie te verbeteren en u als ouder/verzorger meer te informeren. Belangrijk om te weten dat er lesinhoudelijk niks verandert, de lessen worden nog steeds op dezelfde manier gegeven zoals u van ons gewend bent, maar u kunt als ouder nu gemakkelijker meekijken/op de hoogte blijven.

Mocht u toch nog vragen hebben dan kunt u op onze website kijken www.vanrheenensport.nl of een mail sturen naar zwemonderwijs@vanrheenensport.nl.

Met sportieve groet,

Namens team Van Rheenen Sport,

Jolanda Reijns (coördinator zwemonderwijs)

DOWNLOAD HIER DE INFOBRIEF MET INSTRUCTIE >>

ENGLISH DOWNLOAD INFO FOR PARENTS AND GUARDIANS>>