zwembad

Aqua Conditie

Aqua Conditie

Bij Van Rheenen Sport Almere

Gebalanceerd trainen met Aqua Conditie in Almere

Bij Van Rheenen Sport zoeken we continu naar nieuwe, motiverende conditietrainingen – ook op het gebied van aquasport. Een goede balans is namelijk belangrijk bij het sporten, maar ook de variatie is onmisbaar om het sporten leuk te houden. Het resultaat hiervan is dat wij het breedste aanbod van aquasport kunnen bieden, met daarbij nu ook Aqua Conditie training in Almere! Deze geoptimaliseerde training voor het hele lichaam is de perfecte manier om al zwemmend aan uw conditie te werken. Onze Aqua Conditie lessen in Almere bieden veel variatie en uitdagingen, en helpen u snel uw ideale conditie te bereiken. Als u mee wilt doen aan onze Aqua Conditie trainingen in Almere bent u van harte welkom op onze locatie aan het Fanny Blankers-Koen Sportpark.

Wat

Conditietraining in het water. Hoge intensiteit met gebruik van zwemmaterialen zoals een zwembril en plankje.

De technieken achter onze Aqua Conditie training

Zoals de naam al doet vermoeden staat het ontwikkelen en verbeteren van uithoudingsvermogen centraal. Onze instructeurs zorgen voor veel afwisseling en leren u speciale zwemtechnieken die een maximaal effect hebben op uw conditie. Tijdens onze Aqua Conditie training traint u 45 minuten met verschillende zwemslagen, zelfstandige oefeningen en rustige momenten gericht op uw conditie. De oefeningen maken het makkelijk om uw eigen tempo te bepalen, en de natuurlijke weerstand van het water zorgt ervoor dat u optimaal resultaat behaalt.

Voor wie

Aqua Conditie is voor iedereen die van zwemmen houd en zijn conditie naar een hoger peil wilt brengen. Geschikt voor volwassenen van alle leeftijden aangezien het op eigen niveau gevolgd kan worden.

zwembad

Doe mee met

Aqua Conditie