Shutterstock 459298705

Baby- en peuterzwemmen

Baby- en peuterzwemmen

Bij Van Rheenen Sport Almere

Babyzwemmen, voor een vertrouwd gevoel in het water

Voor ouder en kind maar ook bijvoorbeeld voor opa's of oma's of ooms en tantes die een dag aan het oppassen zijn. Voor iedereen die het leuk vindt om met zijn (klein)kind lekker in beweging te komen. 

Jong geleerd, oud gedaan. Wie op jonge leeftijd vertrouwd raakt met water, heeft daar de rest van zijn leven profijt van. Zeker in een land als Nederland is zwemmen haast onontbeerlijk. Babyzwemmen bij Zwemschool Van Rheenen Sport biedt de allerjongsten niet alleen plezier, maar helpt ze ook om alvast kennis te maken met wat het is om te zwemmen.

Babyzwemmen kan bij Zwemschool Van Rheenen Sport op zeer jonge leeftijd, namelijk vanaf drie maanden. Uw kind kan blijven meedoen tot de leeftijd van twee jaar is bereikt. Babyzwemmen is een goede start om uw kind op latere leeftijd te leren zwemmen.

Wat

Lekker spetteren bij babyzwemmen

Bij babyzwemmen draait het om plezier. U gaat samen met uw kind het water in, en laat uw kind lekker ontspannen ronddobberen om het te laten wennen. Vervolgens spettert u samen met uw baby in het water. Door zo actief te zijn in het water krijgt uw baby de kans om zich te ontwikkelen. De bewegingen zijn goed voor de spieren.

Zwemschool Van Rheenen Sport zorgt daarbij voor goede omstandigheden tijdens het babyzwemmen. De watertemperatuur ligt op 32 graden, zodat uw kind het niet koud heeft. Het water wordt via zoutelektrolyse behandeld, zodat er minder schadelijk chloor vrijkomt. Hierdoor kunnen baby’s met een gevoelig lichaam zonder problemen het zwembad in.

Peuterzwemmen, het vervolg op babyzwemmen

Om watervrees te voorkomen kunnen kinderen vanaf hun tweede jaar terecht voor peuterzwemmen, het vervolg op babyzwemmen. Het peuterzwemmen sluit aan bij het later te behalen ABC-zwemdiploma.

Voor wie

Alle ouders en opa's en oma's die met hun (klein)kind in beweging willen komen. Babyzwemmen kan vanaf 3 maanden, vanaf 2 jaar gaat u over naar peuterzwemmen. Samen plezier in het water!

Shutterstock 459298705

Doe mee met

Baby- en peuterzwemmen