Zwembad Zwemmen

Diploma zwemvaardigheid

Diploma zwemvaardigheid

Bij Van Rheenen Sport Almere

Beter zwemmen met het zwemvaardigheidsdiploma

Is uw kind dol op zwemmen? Dan valt er nog genoeg te leren na het afronden van het Zwem-ABC. Met het zwemvaardigheidsdiploma leert uw kind op Zwemschool Van Rheenen Sport in Almere specifieke zwemtechnieken. Het zwemvaardigheidsdiploma is tevens geschikt om te blijven oefenen op wat is geleerd tijdens het Zwem-ABC.

De vaardigheden die de zwemmers leren, zijn divers. Kinderen leren beter zwemmen in verschillende situaties. Ze leren meer over zwemmen met kleren aan. Maar ook over reddingzwemmen, snorkelen en zwemsporten. Ook komen de coördinatie en de beheersing aan bod. Uw kind wordt dus opgeleid tot een allround zwemmer.

Met het zwemvaardigheidsdiploma in huis voelt uw kind zich volledig vertrouwd met het water. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Zwemschool Van Rheenen Sport.

De juiste slagen met het zwemvaardigheidsdiploma

Wil uw kind beter worden in de school- of rugslag, in de borst- of rugcrawl of een andere techniek? Dan vormt dat geen probleem. Op Zwemschool Van Rheenen Sport kunnen bij het zwemvaardigheidsdiploma alle zwemslagen extra aandacht krijgen. Net zo lang totdat uw kind of uzelf de zwemslagen kan dromen.

Als geen ander weet Zwemschool Van Rheenen Sport wat haar te doen staat. Sinds 1996 begeleiden wij in Almere kinderen bij het zwemmen en het behalen van hun diploma. En met succes. Doordat iedereen plezier beleeft aan onze lessen, worden de resultaten vanzelf beter.

Wat

-

Voor wie

-

Zwembad Zwemmen

Doe mee met

Diploma zwemvaardigheid