Man and boy doing plank exercise at fitness center gecompri

Familie Bootcamp

Familie Bootcamp

Bij Van Rheenen Sport Almere

Sporten samen met uw kind! Samen in beweging en mooie herinneringen maken! Met deze buiten bootcamp training start u het weekend samen sportief en fris!  Vanaf 8 jaar. Deze trainingsmethode is gebaseerd op de oefeningen van het Amerikaanse leger, en biedt een uitstekende full body workout voor alle fitnessniveaus.

Wat

De Bootcamp training bestaat uit een combinatie van oefeningen voor cardio- en spiertraining waarmee u snel uw ideale fysieke conditie bereikt. Hier komen basis fitnessoefeningen bij aan bod, maar ook intervaltraining en hardlopen zijn onderdeel van het programma. Daar komt nog bij dat de BootCamp training zich buiten afspeelt, en u dus tijdens het trainen ook nog eens profiteert van de gunstige effecten van de buitenlucht. Daarbij zorgt het sporten in famlieverband ervoor dat het motivatiegehalte altijd hoog ligt. Voor de jeugd en voor de ouderen!

Voor wie

Ouders/begeleiders met hun kind vanaf 8 jaar. Per twee deelnemers hoeft er maar 1 iemand lid te zijn, dus de volwassene of het kind. Het kind moet dan een jeugdabonnement hebben (geen zwemabonnement). Er hoeft zich maar 1 iemand via de app in te schrijven.

Man and boy doing plank exercise at fitness center gecompri

Doe mee met

Familie Bootcamp