Ouder en kind Zwemmen

Ouder- en kindzwemmen

Ouder- en kindzwemmen

Bij Van Rheenen Sport Almere

Baby- en peuterzwemmen: dollen, spartelen en zwemmen

Wat is er mooier dan uw kind dat vrolijk in het water spettert en zich veilig voelt? Zwemschool Van Rheenen Sport heeft daarvoor het baby- en peuterzwemmen in het leven geroepen. Zo kunnen de allerkleinsten spartelen en dollen in het water. Vanaf hun tweede jaar kunnen ze terecht bij het peuterzwemmen.

Zowel bij het babyzwemmen als peuterzwemmen wordt uw kind in het water met zorg begeleid. Onze instructeurs staan bekend om hun professionaliteit en leren de kinderen om zich vertrouwd voelen in het zwembad. Als ouder gaat u bij het baby- en peuterzwemmen met uw kind het water in.

Wat

Vrijwel overal in Nederland zijn we omringd door water. Voor onze veiligheid is het verstandig dat we al op jonge leeftijd hiermee om kunnen gaan. Met babyzwemmen leert u uw baby wennen aan het water. Kinderen kunnen vanaf hun derde maand op babyzwemmen. Dit kunnen ze volgen tot ze twee jaar oud zijn.

Voor het optimale resultaat gaat u samen met uw kind het water in. Een instructeur begeleid dit. Samen met uw baby dobbert u ontspannen rond in het water, u zult zien dat uw kind daar plezier aan beleeft. Tegelijkertijd zijn de gemaakte bewegingen goed voor de spieren, waardoor uw baby zich optimaal ontwikkelt.

Voor wie

Baby's vanaf 3 maanden oud tot en met 4 jaar oude peuters die met een ouder, verzorger, opa, oma of andere familie lekker willen zwemmen.

Ouder en kind Zwemmen

Doe mee met

Ouder- en kindzwemmen