peutergym

Peutergym

Bij Van Rheenen Sport Almere

Bewegen is goed voor elke peuter. Uw kindje wordt vast heel blij van lekker rennen, spingen en klimmen. Met peutergym oefent het kind zijn motoriek, maar leert ook samen met andere kinderen te spelen. Maar bovenal is lekker plezier maken met elkaar!

Wat

Springen, rennen, rollen, balanceren en met een bal of hoepel spelen. Bij peutergym kunnen peuters zich helemaal uitleven. We spelen spelletjes en er is muziek! Peutergym is de voorloper van kleutergym voor als uw kindje straks naar school gaat. Naast de motorische vaardigheden leert uw kind ook contactleggen met leeftijdsgenootjes, op zijn beurt wachten, samen spelen, weerbaarheid vergroten en zelfvertrouwen opbouwen. Verder leert het kind zijn zintuigen en evenwicht oefenen, zijn waarneming en coordinatie trainen en zijn eigen lichaam kennen.

Voor wie

Alle peuters vanaf 2,5 jaar tot 4 jaar oud. De les is zonder de ouders/begeleiders. Af en toe is er een kijkles en mogen de ouders kijken. Zorg dat het kindje kleding draagt die lekker zit en zorg dat lange haren vast zitten. De les is in onze judozaal dus op blote voeten. Kom spelen bij Van Rheenen Sport! Wij hebben een speciaal jeugdabonnement voor de allerkleinsten: ons Puppy abonnement. 

peutergym

Doe mee met

Peutergym