Schermafbeelding 2024 01 10 om 16.11.55

Volwassen Zwemles

Volwassen Zwemles

Bij Van Rheenen Sport Almere

Zwemles, ook voor volwassenen

Nederland leeft met water. Voor jong en oud is het daarom noodzakelijk om te kunnen zwemmen. Kinderen leren zwemmen als ze jong zijn. Voor volwassenen kan dit anders liggen. Misschien heeft u nooit zwemles gehad, misschien heeft u watervrees. Of misschien vindt u dat u een opfriscursus nodig heeft.

Wat

Bij Zwemschool Van Rheenen Sport kunnen volwassenen terecht voor zwemles. U leert alle vaardigheden en wordt begeleid door professionele instructeurs. Zij leren u vertrouwd te raken met het water en op een veilige manier te zwemmen. De lessen zijn laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen. Zelfs het behalen van een diploma is mogelijk. Dit is een officieel zwemdiploma, want Zwemschool Van Rheenen Sport is verbonden aan de NRZ (Nationale Raad Zwemveiligheid).

Zwembad met goede faciliteiten

De zwemles voor volwassenen vindt plaats op twee locaties in Almere: het Rie Mastenbroek Sportpark en het Fanny Blankers-Koen Sportpark. De zwembaden beschikken over goede faciliteiten. De watertemperatuur ligt op 32 graden en het water is behandeld via zoutelektrolyse, waardoor het aanwezige chloor minder irritaties geeft aan de ogen en huid.

Voor wie

Voor alle volwassenen die willen leren zwemmen of een opfriscursus willen.

Schermafbeelding 2024 01 10 om 16.11.55

Doe mee met

Volwassen Zwemles