Zwemdiploma Kikkerdiploma

Zwemdiploma

Bij Van Rheenen Sport Almere

Zwemmen zit de Nederlanders in het bloed en is onmisbaar in ons waterrijke land. Een zwemdiploma is daarom essentieel voor een kind dat opgroeit. Zo leren ze zich thuis te voelen in het water en weten ze hoe ze veilig moeten zwemmen.

Bij ons leert uw kind alle noodzakelijke vaardigheden om goed en veilig te kunnen zwemmen. Alles komt voorbij, zoals de schoolslag, borstcrawl, onder water zwemmen en watertrappelen. Ook met gewone kleren aan. Zwemschool Van Rheenen Sport levert kwaliteit en kent een 100% slagingspercentage voor het zwemdiploma. Meer dan 20.000 kinderen hebben inmiddels hun zwemdiploma bij ons gehaald, en ook veel volwassenen hebben al van onze zwemles in Almere geprofiteerd.

Wat

Onze zwemlessen zijn zeer populair, en daar is een goede reden voor: onze instructeurs maken het leren namelijk leuk! Door de les op een sprekende manier aan te bieden zorgen zij ervoor dat de les voor jong en oud zowel interessant als leerzaam is. Daarbij staat de kwaliteit van het eindresultaat natuurlijk voorop: Van Rheenen Sport volgt het Zwem ABC; het bekende stappenplan van de Nederlandse Zwembond. Verder besteden wij veel aandacht aan individuele groei en behoeften – tijdens de zwemles passen de instructeurs het tempo feilloos aan de leerling-zwemmers aan. Dit directe persoonlijk contact zorgt ervoor dat de les optimaal blijft hangen, en dat iedereen zich tijdens het zwemmen op zijn of haar gemak voelt.

Onze zwembaden maken gebruik van de modernste waterbehandelingstechnieken, waardoor het water zijdezacht aanvoelt en er geen hinderlijke chloorlucht of smaak aan het water zit. Hierdoor is de zwemles in Almere ideaal voor kinderen en volwassenen met een gevoelige huid, een longaandoening of gevoelige ogen. Verder ligt ons slagingspercentage zeer hoog, omdat Zwemschool Van Rheenen Sport uitsluitend werkt met de beste gecertificeerde zwemleraren. Wij zijn in het bezit van de NRZ-licentie, en zijn daarmee erkend door de NRZ (Nationale Raad Zwemveiligheid) als opleidings- en afzwemorganisatie. De Nationale Raad Zwemveiligheid controleert ons jaarlijks onder andere op de volgende punten:

  • Veiligheid
  • Gediplomeerde instructeurs
  • Instructeurs in bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
  • Werkwijze volgens goedgekeurd zwemwerkpplan
  • Werkwijze volgens de gedragscode
  • Of kinderen zwemmen volgens de diploma richtlijnen.

Voor wie

Wij werken met kleine groepen (max. 8 kinderen per instructeur bij diploma A). Mocht uw kind extra aandacht nodig hebben of liever wat minder prikkels krijgen dan is het ook mogelijk om in ons compacte zwembad in groepjes van 4 les te krijgen. Voor oudere kinderen hebben we speciale 8+ zwemlessen. Tot slot hebben wij ook zwemles voor volwassenen. Na het zwem ABC kunnen kinderen verder zwemmen via de cursus Zwemvaardigheid.

Zwemdiploma Kikkerdiploma

Doe mee met

Zwemdiploma