Zwemmen Bandjes Veilig Veiligheid

Zwemmen vanaf 3 jaar

Zwemmen vanaf 3 jaar

Bij Van Rheenen Sport Almere

Heeft u een kind van drie jaar, en lijkt het u leuk om uw kind met zwemmen kennis te laten maken? Zwemschool Van Rheenen Sport heeft de perfecte oplossing: leuke zwemlessen waar kinderen al vanaf drie jaar kunnen beginnen met zwemmen. Onze zwemles is gericht op spelenderwijs leren en is daarmee ideaal voor jonge kinderen.

Uiteraard staat een prettige, ongedwongen sfeer bij Zwemschool Van Rheenen Sport voorop – net als goede begeleiding. Onze ervaren instructeurs zorgen voor beiden, en het lesprogramma is erop gericht dat uw kind zich binnen korte tijd uitstekend thuis kan voelen in het water. Daarbij sluiten de lessen goed aan op het ABC-zwemdiploma. Veilig zwemmen is belangrijk, en bij Zwemschool Van Rheenen Sport leren kinderen ook direct hoe leuk zwemmen kan zijn!

Wat

Een goed begin is het halve werk, ook bij zwemmen. Water is een constant onderdeel van ons leven – zeker in Nederland. Daarom is het belangrijk om kinderen zo vroeg mogelijk een goede start te geven. Jong geleerd is immers oud gedaan.

Bij Zwemschool Van Rheenen Sport kunnen kinderen vanaf drie jaar kennismaken met zwemmen onder professionele begeleiding. Wij hanteren daarbij een persoonlijke aanpak: er zijn tijdens alle zwemlessen meerdere instructeurs in het water om ervoor te zorgen dat elk kind de aandacht krijgt die hij of zij nodig heeft. Zo kan ieder kind op zijn of haar eigen tempo leren omgaan met water. Bijkomend voordeel is dat kinderen die op de leeftijd van drie jaar beginnen met zwemmen bij Zwemschool Van Rheenen Sport sneller het ABC-zwemdiploma halen.

Voor wie

Voor kinderen vanaf drie jaar die kennis willen maken met zwemmen.

Zwemmen Bandjes Veilig Veiligheid

Doe mee met

Zwemmen vanaf 3 jaar