Zwemschool van Rheenen

Wat kunnen we voor u doen?

Zwemlessen

Zwemschool Van Rheenen Sport

Al sinds april 1996 is Zwemschool Van Rheenen Sport hét adres voor zwemles in Almere. Meer dan 20.000 kinderen hebben inmiddels hun zwemdiploma bij ons gehaald, en ook veel volwassenen hebben al van onze zwemles in Almere geprofiteerd.

Onze zwembaden maken gebruik van de modernste waterbehandelingstechnieken, waardoor het water zijdezacht aanvoelt en er geen hinderlijke chloorlucht of smaak aan het water zit. Hierdoor is de zwemles in Almere ideaal voor kinderen en volwassenen met een gevoelige huid, een longaandoening of gevoelige ogen. Verder ligt ons slagingspercentage zeer hoog, omdat Zwemschool Van Rheenen Sport uitsluitend werkt met de beste gecertificeerde zwemleraren.

Logo NRZ

erkend door de NRZ

Nationale Raad Zwemveiligheid

Wij zijn in het bezit van de NRZ-licentie, en zijn daarmee erkend door de NRZ (Nationale Raad Zwemveiligheid) als opleidings- en afzwemorganisatie. De Nationale Raad Zwemveiligheid controleert ons jaarlijks onder andere op de volgende punten:

Veiligheid

Gediplomeerde instructeurs

Instructeurs in bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Werkwijze volgens goedgekeurd zwemwerkpplan

Werkwijze volgens de gedragscode

Zwemmen kinderen volgens de diploma richtlijnen

De leukste zwemles van Almere

Veel aandacht aan individuele groei en behoeften

Onze zwemlessen zijn zeer populair, en daar is een goede reden voor: onze instructeurs maken het leren namelijk leuk! Door de les op een sprekende manier aan te bieden zorgen zij ervoor dat de les voor jong en oud zowel interessant als leerzaam is.

Daarbij staat de kwaliteit van het eindresultaat natuurlijk voorop: Van Rheenen Sport volgt het Zwem ABC; het bekende stappenplan van de Nederlandse Zwembond. Verder besteden wij veel aandacht aan individuele groei en behoeften. Tijdens de zwemles passen de instructeurs het tempo feilloos aan de leerlingzwemmers aan. Dit directe persoonlijk contact zorgt ervoor dat de les optimaal blijft hangen, en dat iedereen zich tijdens het zwemmen op zijn of haar gemak voelt.

Wij werken met kleine groepen (max. 8 kinderen per instructeur bij diploma A). Mocht uw kind extra aandacht nodig hebben of liever wat minder prikkels krijgen dan is het ook mogelijk om in ons compacte zwembad in groepjes van 4 les te krijgen. Voor oudere kinderen hebben we speciale 8+ zwemlessen. Tot slot hebben wij ook zwemles voor volwassenen. Na het zwem ABC kunnen kinderen verder zwemmen via de cursus Zwemvaardigheid. 

Volg ook ons speciale zwemonderwijs insta-account.